Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Κοπή Πίτας

Την Κυριακή 13/01/2013 και ώρα 11:00, στο "Καταφύγιο", πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των "Φίλων του Βουνού και του Δάσους Τσαριτσάνης", αφού πρώτα πραγματοποιήθηκε πεζοπορία στα μονοπάτια.
Η πεζοπορία ξεκίνησε στις 09:00, από το "γνωστό" σημείο αναχώρησης, την Αγία Παρασκευή. Ακολούθησε τα μονοπάτια "3" - "4" (δέση Πόντικα και μέσα από την κοίτη) - "Σέγκια" και κατέληξε στο "Λούκι". Η επιστροφή έγινε από τον δρόμο ως τα "Σέγκια" και από το μονοπάτι "3", στο "Καταφύγιο" όπου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας. Ο Βίκτωρ Ματθαίου, που ήταν παρών στην πεζοπορία, προσέφερε ένα ρολόι στον τυχερό, αλλά και οι "Φίλοι του Βουνού και του Δάσους" πρότειναν ο τυχερός να πραγματοποιήσει την διάνοιξη ενός νέου μονοπατιού. Ο τυχερός της χρονιάς ήταν ο Θάνος Βαθράκης.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι, ο Λουκάς Παπαδήμος (Καφέ Αποστακτήριο) και η κόρη του Φανή, πρόσφεραν κρασί, τσίπουρο και γλυκά, τα οποία "τιμήθηκαν" δεόντως από τους παρευρισκόμενους. Επίσης ο Θεόδωρος Βουλγαρούλης πρόσφερε ποτό-"κονιάκ" δικής του παραγωγής.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΕΣ

 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: