Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Δράση τώρα! Ευχαριστήριο - Ενημέρωση


Δράση τώρα! 

Ευχαριστήριο - Ενημέρωση 

Οι Φίλοι του Βουνού και του Δάσους Τσαριτσάνης, η Συντονιστική Οργανωτική Επιτροπή του 1ου Ορειβατικού Αγώνα
Τρεξίματος και Πεζοπορίας, ευχαριστούν θερμά κι από καρδίας όσους συμμετείχαν στον αγώνα, αθλητές, δρομείς και πεζοπόρους, τους εθελοντές
που βοήθησαν στη διοργάνωση, τους Έλληνες Διασώστες από Ελασσόνα και Λάρισα, την Τροχαία, το Δασαρχείο Ελασσόνας, τον Αγροτικό Ιατρό Τσαριτσάνης, τα προεδρεία του Ιππικού Ομίλου, του Εξωραιστικού Συλλόγου, του Συλλόγου Γυναικών Τσαριτσάνης, τον πρόεδρο του Τ.Σ. της Δημοτικής Κοινότητας Τσαριτσάνης για την προσφορά τους καθώς και όλους τους χορηγούς, 80 τον αριθμό που στήριξαν οικονομικά και σε υλικά είδη τον αγώνα, τους χορηγούς επικοινωνίας και προβολής.

Η διοργάνωση του αγώνα έγινε μέσα σε 23 ημέρες με την ευκαιρία των 100 χρόνων Λευτεριάς, της περιοχής, από τον τούρκικο ζυγό και ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες των διοργανωτών εξαιτίας της υπερδιπλάσιας συμμετοχής, δρομέων (85) και πεζοπόρων (150) καθώς και την άψογη διοργάνωση κατά κοινή ομολογία.

Το κόστος της διοργάνωσης του αγώνα ήταν:
Έσοδα: 1350 ευρώ και σε είδη προσφοράς (νερά, χυμοί, πίτες, πατατάκια, σύκα, γλυκά, 3 κάθετα πανό (ΚΕΔΕ).
Έξοδα: 1396 ευρώ (για μετάλλια, κύπελλα, αφίσες, ενημερωτικό φυλλάδιο, αριθμούς, σήματα, διπλώματα, πανό, είδη υγιεινής).

Συνεχίζουμε με τη συμμετοχή και τη δική σου. Δράση τώρα!
Κάθε Κυριακή 8 το πρωί ξεκινάμε από την Αγία Παρασκευή Τσαριτσάνης για μικρές και μεγάλες διαδρομές. Τα μονοπάτια είναι καθαρά, με σήμανση (8 διαδρομές, τοποθεσίες, πηγές) και μπορεί κάποιοι να περπατούν κάθε μέρα και σε ώρες που έχουν ελεύθερο χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες στους Φίλους του Βουνού και του Δάσους και στο www.tsaritsanitrail.gr . Στο διαδίκτυο ανέβηκε και χάρτης μονοπατιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: